BASCHET – Univ Goldis ICIM Arad: optiune serioasa la medalia de bronz CANOTAJ – Campionatul National de Fond

baschet

bc icim arad 1

Echipa de baschet feminin UNIV GOLDIS ICIM ARAD a luat o optiune serioasa pentru castigarea medaliei de bronz, dupa ce, in meciul de marti, 7 aprilie, a invins, cu scorul de 69-49 pe CSU ALBA IULIA. Meciul a fost unul fara istoric, aradencele controland in totalitate jocul. Echipa din Alba Iulia a fost insa privata de aportul a doua jucatoare de baza, Uiuiu, accidentata si Kuster, care a refuzat sa joace.

Meciul 2 se joaca vineri, 10 aprilie, la Alba Iulia si ar putea fi ultimul al sezonului, daca aradencele vor trata meciul cu seriozitate.

Echipele aliniate au fost urmatoarele:

UNIV GOLDIS ICIM ARAD: Plouffe (17p), Engelman (11p), Brosovszky (11p), Craciun (8p), Broomfield (6p), Simmons (6p), Mercea (3p), Samburska (3p), Nagy (3p), Milovanovici, Manea, Vidican.

CSU ALBA IULIA: Price (14p), Agunbiade (13p), Deura (10p), Toma (5p), Mc Farland (3p), Ardelean (2p), Pavel (2p), Fodor.

Sursa: Glasul Aradului  www.glsa.ro

canotaj

canotaj bega

Miercuri, 8 aprilie, 38 de ambarcatiuni s-au adunat pe canalul Bega din Timisoara, concurand in primele doua din cele patru reuniuni ale Campionatului National de Fond pentru seniori.

Probele au fost extrem de disputate, diferentierea facandu-se la cateva dintre acestea la sutimi de secunda. Astfel, Ionela Lehaci (Dinamo Niro) a castigat la o diferenta de numai 34 de sutimi de secunda in fata Gianinei Elena Bolega (CSA Steaua) in proba de simplu, categoria usoara.

Dintr-un total de 11 probe, 6 au fost adjudecate de canotorii de la CS Dinamo, 4 de CSA Steaua si una de CSS Triumf Bucuresti.

Sursa: Sporttim   http://www.sporttim.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s